Școala de toamnă pentru membrii Coaliției

Secretariatul Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte  organizează în perioada 27-30 septembrie  2012 Școala de toamnă pentru membrii Coaliției.

În cadrul Școlii de toamnă membrii Coaliției vor lucra împreună la elaborarea unui nou Regulament de activitate pentru Coaliție, a unui plan de acțiuni pentru dezvoltarea Coaliției precum și vor participa la activități de team building pentru sporirea coeziunii în cadrul Coaliției. Școala de toamnă va avea loc la Complexul ODISEU, or. Vadul lui Vodă.

Am fi recunoscători dacă ați confirma participarea Dvs. sau a unui reprezentant al organizației Dvs. la adresa:  tatiana.platon@alegeliber.md sau la tel:   022 27-42-00 .

Secretariatul Coaliției va asigura cazarea, alimentarea, rambursarea cheltuielilor de transport, materialele necesare participanților la eveniment.

Această activitatea face parte din proiectul  „Monitorizarea alegerilor şi educaţia alegătorilor din  Republica Moldova – consolidarea capacităţilor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale“ realizat cu  susținerea financiară a Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova. Opiniile exprimate în  cadrul proiectului nu reflectă în mod obligatoriu opiniile finanțatorului.