INVITAŢIE LA CONFERINŢA DE PRESĂ APEL

This content is available only in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ASOCIATIA PRESEI ELECTRONICE APEL invita reprezentantii mass-media la conferinta de presa cu genericul „Monitorizarea implementarii Codului Audiovizualului de catre CCA, CO, administratia IPNA „Teleradio-Moldova” si de catre CO si administratia IPRA „Teleradio-Gagauzia”. In cadrul ei vor fi prezentate:

– Studiul de caz „Adoptarea de catre Consiliul Coordonator al Audiovizualului a Conceptiei reflectarii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare 2009 in institutiile audiovizualului din Republica Moldova;
– Rezultatele monitorizarii comportamentului serviciilor publice IPNA „Teleradio-Moldova” si IPRA Teleradio-Gagauzia” in prima luna de campanie electorala.

Proiectul este finantat de Fundatia Soros-Moldova si in perioada campaniei electorale se desfasoara in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte – Coalitia 2009.

Conferinta va avea loc vineri, 13 martie 2009, cu incepere de la ora 11.00, la sediul Agentiei de presa “Info-Prim Neo”, str. Sfatul Tarii 9/9 (cartierul dintre strazile Sciusev si Kogalniceanu, deplasare cu troleibuzele 3 si 4, microbuzele 104,127,129,124, care circula pe str. Kogalniceanu, microbuzele 193,114 – pe str. Sciusev sau cu transportul de pe str. Bucuresti).

Telefon de contact – 93 00 73, 24 15 06
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md
Datele conferintei pot fi consultate oricand si pe site-ul Agentiei www.info-prim.md la rubrica Anunturi