(Română) Alianța INFONET a realizat un spot video privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități în cadrul alegerilor parlamentare anticipate 2021

This content is available only in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Alianța INFONET a realizat un spot video de educație electorală care promovează comportamentul proactiv al persoanelor cu dizabilități și incluziunea socială a persoanelor cu necesități speciale în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Spotul video a fost realizat în cadrul proiectului Campanie de educație civică și electorală în contextul alegerilor parlamentare anticipate 2021 „Incluziunea socială a alegătorilor cu dizabilități între așteptări, bariere, obstacole, declarații, promisiuni, realizări și valori împărtășite”, implementat de Alianța INFONET, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Conținutul acestui spot nu reflectă neapărat opiniile donatorului.