(Română) Eveniment de consolidare a coeziunii Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte

This content is available only in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Trebujeni, Orhei, 20.05.24.  

CALC a desfășurat un eveniment special dedicat consolidării coeziunii între membrii săi. Evenimentul a reunit reprezentanți ai organizațiilor membre ale Consiliului CALC și organizații membre aderente active în cadrul CALC. Această activitate a fost concepută pentru a facilita colaborarea eficientă, schimbul de experiențe și bune practici, resurse și expertiză, precum și planificarea pentru atingerea scopului de a contribui la alegeri libere și corecte în Republica Moldova. 

Agenda evenimentului a inclus discuții pe marginea actualizării misiunii și activității CALC, strategia de comunicare și colaborarea eficientă a secretariatului cu organizațiile membre, provocările CALC ca entitate și determinarea potențialelor soluții, precum și viziunea pentru perioada următoare, și inițiativele pentru anul electoral 2024. 

Participanții au fost implicați în activități de brainstorming și exerciții de teambuilding -esențiale pentru consolidarea relațiilor în cadrul membrilor și pentru crearea unui mediu de lucru colaborativ și interactiv. 

Evenimentul a fost organizat de Coaliția civică pentru Alegeri Libere și Corecte, cu suportul financiar al Fundației Est-Europene (FEE), din fondurile Uniunii Europene și Suedia.