INVITAŢIE LA CONFERINŢA DE PRESĂ APEL

ASOCIATIA PRESEI ELECTRONICE APEL invita reprezentantii mass-media la conferinta de presa cu genericul „Monitorizarea implementarii Codului Audiovizualului de catre CCA, CO, administratia IPNA „Teleradio-Moldova” si de catre CO si administratia IPRA „Teleradio-Gagauzia”. In cadrul ei vor fi prezentate:

– Studiul de caz „Adoptarea de catre Consiliul Coordonator al Audiovizualului a Conceptiei reflectarii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare 2009 in institutiile audiovizualului din Republica Moldova;
– Rezultatele monitorizarii comportamentului serviciilor publice IPNA „Teleradio-Moldova” si IPRA Teleradio-Gagauzia” in prima luna de campanie electorala.

Proiectul este finantat de Fundatia Soros-Moldova si in perioada campaniei electorale se desfasoara in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte – Coalitia 2009.

Conferinta va avea loc vineri, 13 martie 2009, cu incepere de la ora 11.00, la sediul Agentiei de presa “Info-Prim Neo”, str. Sfatul Tarii 9/9 (cartierul dintre strazile Sciusev si Kogalniceanu, deplasare cu troleibuzele 3 si 4, microbuzele 104,127,129,124, care circula pe str. Kogalniceanu, microbuzele 193,114 – pe str. Sciusev sau cu transportul de pe str. Bucuresti).

Telefon de contact – 93 00 73, 24 15 06
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md
Datele conferintei pot fi consultate oricand si pe site-ul Agentiei www.info-prim.md la rubrica Anunturi