17 – 18 iulie 2012 Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte organizează training-ul “Tehnici de monitorizare a mass-media în perioadele electorale”

Не найденно For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte în cadrul proiectului „Monitorizarea alegerilor şi educaţia alegătorilor din Republica Moldova – consolidarea capacităţilor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale“ realizat cu susținerea financiară a Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, a lansat prima acțiune a programului de instruire “Tehnici de monitorizare a mass-media in perioadele electorale”.

Training-ul are loc intre 17-18 iulie cu participarea a 20 reprezentanți ai organizațiilor societății civile active în domeniul electoral, drepturile omului, media etc., reprezentanții mass-media regionale, reprezenanții organizațiilor membre ale Coaliței Civice pentru Alegeri Libere și Corecte.

Scopul acestui program de instruire este de a spori capacitățile organizațiilor obștești din teritoriu, inclusiv și a membrilor Coaliției de a monitoriza comportamentul mass-media de nivel local/regional în perioada campaniilor electorale.

După sesiunea de instruire de două zile va urma sesiunea de follow up în cadrul căreia vor fi analizate mini-proiectele individuale de monitorizare a mass-media pe care le vor derula participanții în scopul de a-și fortifica cunoștințele teoretice și abilitățile însușite la training.

Programul de instruire este realizat cu participarea experților naționali în domeniul mass-media, monitorizarea mass-media din cadrul Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte: Petru Macovei (API) și Ion Bunduchi (APEL).

Proiectul „Monitorizarea alegerilor şi educaţia alegătorilor din Republica Moldova – consolidarea capacităţilor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale“  este realizat de Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte în parteneriat cu Centrul CONTACT, Asociația “Promo-Lex”, Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”.