CONFERINŢA DE PRESĂ APEL — Monitorizare TV

INVITATIE LA CONFERINŢA DE PRESĂ

ASOCIATIA PRESEI ELECTRONICE DIN MOLDOVA invita reprezentantii mass-media la prezentarea raportului de monitorizare a prezentei actorilor politici la TV in perioada electorala.

Raportul contine rezultatele monitorizarii pentru perioada electorala 18 – 24 martie 2009 in programele a 9 posturi TV: EuTV, Moldova1, N4, NIT, Prime, Pro TV, TV 7, TVC 21, 2 Plus.

In cadrul conferintei vor fi prezentate exemple de reflectare a campaniei electorale cu incalcarea prevederilor legale si normelor deontologice in programele posturilor TV monitorizate.

Proiectul es te finantat de catre Delegatia Comisiei Europene in Republica Moldova, in cadrul Instrumentului European pentru Democratie si Drepturile Omului, si Fundatia Soros Moldova. In perioada campaniei electorale proiectul se desfasoara in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte – Coalitia 2009.

Conferinta va avea loc vineri, 3 aprilie 2009, cu incepere de la ora 11.00, la sediul Agentiei de presa “Info-Pri m Neo”, str. Sfatul Tarii 9/9.

Telefon de contact – 93 00 73, 24 15 06 E-mail: ipn@info-prim.md sau v.vasilica@info-prim.md

Datele conferintei pot fi consultate oricand si pe site-ul Agentiei www.info-prim.md la rubrica Anunturi

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *