(Română) Șapte pași pentru introducerea votului prin internet în Republica Moldova

Не найденно For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În contextul ultimelor evoluții pe marginea procesului privind implementarea votului prin internet în Republica Moldova, colegul nostru Mihai Mogîldea, director adjunct al #IPRE și membru delegat al CALC în cadrul grupului de lucru pentru pilotarea și testarea sistemului informațional de vot prin internet, a elaborat un infografic prin care explică pașii necesari pentru introducerea votului electronic în țara noastră.

Etapele prezentate în cadrul infograficului subliniază necesitatea unui proces organizat și bine coordonat la nivelul instituțiilor publice, care să includă o participare largă a societății civile și altor actori interesați și vizați de această reformă.

Acest infografic a fost produs în cadrul proiectului „Riscuri și oportunități: către o mai bună înțelegere a votului prin internet în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.