Şcoala de Toamnă „Consolidarea Capacităţilor Coaliţiei pentru Alegeri Libere şi Corecte”

Не найденно For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În perioada 27-30 septembrie 2012, Coaliţia Civică pentru Alegeri Libere şi Corecte a organizat pentru membrii Coaliţiei Şcoala de Toamnă „Consolidarea Capacităţilor Coaliţiei pentru Alegeri Libere şi Corecte”.

Activitatea a avut drept scop consolidarea capacităţilor Coaliţiei pentru Alegeri Libere și Corecte, instituirea procedurilor de management de reglementare internă și strategia de comunicare a Coaliției.

În cadrul Şcolii de Toamnă au participat membrii Consiliului Coaliţiei şi membrii aderenţi care pe parcursul atelierului au reuşit să actualizeze şi să aducă ajustări la Regulamentul Coaliţiei şi să stabilească proceduri interne de gestiune  clare, a fost ajustată strategia de comunicare internă şi externă, iar activităţile de team building au consolidat membrii Coaliţiei ce s-a dovedit a fi o echipa eficienta şi profesionistă.

Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului „Monitorizarea alegerilor şi educaţia alegătorilor din Republica Moldova – consolidarea capacităţilor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale” implementat în perioada 12 aprilie 2011 – 12 octombrie 2012 de Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Nonguvernamentale din Moldova CONTACT în parteneriat cu Asociaţia European Exchange (Germania). Proiectul este realizat în cadrul Coaliției Civice pentru Alegeri libere și Corecte cu susținerea financiară a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.